The strongest moment is always now

McDonalds

McDonalds

Откриването на първия Макдоналдс ресторант в България със сигурност ще остане в историята на бизнеса, маркетинга и историята.

Преди осемнадесет години „Янев и Янев“ започна работата си за Макдоналдс като маркетинг и ПР консултант. През цялото това време екипът на агенцията успешно се грижи за налагане на положителния имидж на компанията в България.

Към настоящия момент Макдоналдс е най-голямата верига от ресторанти за бързо обслужване с над 32 000 ресторанта в 117 държави в света.В България първият ресторант на Макдоналдс е открит през 1994 г. в град Пловдив.

Компанията осигурява работа и дава възможност за професионално развитие на хиляди млади българи и е работодател номер едно в страната няколко поредни години. До момента Макдоналдс има 28 ресторанта и 3 МакКафе в България.

Преди повече от 10 години компанията основава Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България, която подкрепя клиниките за деца болни от онкохематомогични заболявания в страната.

Популяризирането на социално отговорната политика, която компанията развива в страната ни е основната цел на комуникационния план, който Янев и Янев следва през всичките тези години.

Горди сме да работим за Макдоналдс от самото начало