( 359 2 ) 870 21 02
Janev & Janev Janev & Janev

Presshub

Джипси кингс гостуват в България

 

„Нашето шоу е послание за споделяне, толерантност и приятелство“
– Чико Бучики

Тази година за големия концерт по повод Деня на Ямбол специално участие имаха кралете на фламенкото от легендарните „Джипси Кингс”. Янев & Янев организира специални интервюта с медиите с тримата от основателите на бандата.

На 16 юни, Чико Бучики, заедно с още двама от основателите на легендарната група – братята Канут и Пол Рейес, са топ-изпълнителите, които ще излязат на големия концерт на площада в Ямбол за празника на града. От 2018 г. тримата правят турнета по целия свят, обединени във формата „Original Gypsies“, заедно с още 15 музиканти и певци.

Янев & Янев съпроводи посрещането и изпращането на легендарната група, както и организира множество телевизионни и онлайн интервюта с бандата.

1. Кога за последно бяхте в България?
Това беше преди няколко години. Запазихме добри впечатления и сега сме много щастливи от поканата на кмета на Ямбол, че можем да дойдем отново и да направим една страхотна Джипси фиеста в България.

2. Кое прави музиката на „Джипси Кингс“ любима на няколко поколения?
Нашата музика се превърна във вечна, в класика, защото тя няма възрастови, езикови или социални бариери. Тя е едно от редките музикални преживявания, които могат да съберат различни по тип и вкусове хора – и всички да празнуват заедно.

3. Кой е най-добрият урок, който научихте по време на своята музикална кариера?
Това е смирение и споделяне на щастие с публиката.

4. Какво да очакват феновете Ви в Ямбол?
Да се срещнат с 15 музиканти на сцената – осем китаристи, още петима – на ударни, бас, пиано, перкусии и цигулка, както и с няколко невероятни певци и соло китарист, които ще накарат публиката страстно да мечтае.

5. Вашето послание към хората, които ще дойдат на концерта?
Нашето шоу е послание за споделяне, толерантност и приятелство.