( 359 2 ) 870 21 02
Janev & Janev Janev & Janev

Успешни проекти

21ви Европейски форум по Екоиновации

Събития

5-6 февруари 2018 в София, България

 

21то издание разгледа екологични и иновационни решения за подобряване на качеството на въздуха. Събитието обедини компании и публични органи, които вече са успели да разработят и внедрят ефективни нови технологии или иновативни модели на бизнес и управление с тези, които търсят такива решения и практики. Участие взеха: Даниел Кайеха Креспо, Генерална дирекция по околна среда, министър Нено Димов и много други.

 

Форумът дава възможност за обмен на най-добрите практики в тази сфера. Акцентите и заключенията от дискусиите на форума се разпространяват след събитието сред заинтересованите среди. Предлагат се препоръки за действия, както от страна на бизнеса, така и от страна на националните и европейски политици.

 

Събитието бе организирано съвместно от Генерална дирекция “Околна среда” на Европейската комисия и Министерството на околната среда и водите на Република България(в рамките на българското председателство на Съвета на Европейския съюз). Янев & Янев, съвместно с белгийската компания PRACSIS  отговаряше за организацията, логистиката и координацията на събитието.