( 359 2 ) 870 21 02
Janev & Janev Janev & Janev

Успешни проекти

Кампания McHappy Day

Кампании


McHappy Day е световна кампания на McDonalds, която подпомага семейства на деца с онкохематологични заболявания. Ежегодно кампанията набира средства за подпомагане на клиниките, в които се лекуват децата, както и повишава обществената осведоменост по темата.

 

Всяка година екипът на Янев и Янев събира някои от най-популярните, музиканти, артисти и телевизионни звезди, които да участват в кампанията. Изработваме цялостна стратегия за кампанията. От креативни плакати с визиите на звездите до изготвяне на сценарий и сюжет за промоционален клип и неговото заснемане и разпространение. През 2019г. Янев & Янев събра всички звезди от кампанията и организира събитие – концерт в мол Парадайз. Събитието бе отразено в медиите и успя да мотивира хората да се включат в инициативата.

 

Нашият любим клип е този от кампанията през 2019 г., в който звездите разказват за мечтите на болните деца… и призовават за подкрепа. Клипът успешно предаде силното съобщение, набирайки 90 000 гледания в краткия период на кампанията. А самите деца останаха трогнати от кампанията и най-вече от шанса да се видят с техните идоли.